Verbonden in Liefde

Welkom op NatuurlijkLiefde! Mijn visie is dat welZIJN zich manifesteert wanneer we verbonden zijn met alle elementen om ons heen, zowel binnen als buiten, boven als beneden onszelf. Het logo, de Flower of Life, staat symbool voor deze verbondenheid.

Soms ervaren we stress, een gebrek aan rust, of maken we voedingskeuzes die tot een disbalans binnen onze verschillende elementen leiden. Door deze disbalans kunnen er verschillende klachten ontstaan, zoals vermoeidheid, innerlijke onrust of andere fysieke en mentale ongemakken.

Graag wil ik je, middels mijn praktijk NatuurlijkLiefde, helpen met het herstellen van een evenwichtige en liefdevolle verbinding met jezelf en jouw omgeving. Met behulp van astrologie krijg je inzichten in je patronen, uitdagingen en mogelijkheden, voor bewustzijnsgroei en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast geef ik adviezen, m.b.t. het toepassen van kruiden en lifestyle coaching, om het principe van “zo boven, zo beneden en zo binnen, zo buiten” in balans te brengen.

Gun jezelf tijd voor zelfzorg en liefde. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Warme groet,