Het logo van NatuurlijkLiefde “De Bloem Des Levens” (Flower of Life) staat symbool voor de verbondenheid van al het leven in het universum. Dit is ook hoe NatuurlijkLiefde zijn / haar levensweg ziet, namelijk verbonden zijn met alle elementen, zowel binnen als buiten onszelf.

Uiteindelijk komen wij mensen en al het andere leven voort uit één en dezelfde bron. In de flower of life is dit terug te zien in de eerste cirkel van het geometrische figuur. Al het leven kwam voort uit de eerste cirkel, symbool voor goddelijke universele liefde.

De overige zes cirkels symboliseren de elementen die binnen (het mens zijn) en buiten ons (de natuur) werkzaam zijn. Aarde (grond, fysiek lichaam), water (regen, emotioneel lichaam), lucht (zuurstof, mentaal lichaam), vuur (warmte, “de wil”), ether (geluid, frequentie) en licht (zon, maan en sterren, lichtlichaam). 

Creëer een evenwichtige, liefdevolle verbinding met jezelf en alles om je heen. Zorg goed voor jezelf, ben in evenwicht en activeer je zelf helend vermogen van het lichaam. NatuurlijkLiefde hanteert een holistische benadering, waarbij zelfbewustzijn, natuur en de kosmos als uitgangspunt worden genomen. Hulp is gebaseerd op astrologie, de natuurgeneeskunde en zintuigelijke prikkelverwerking en is daarom zeer geschikt voor elk individu die zijn potentiële zelf wil ontdekken en zich verder wil ontwikkelen.

Kort Over Mij

Mijn naam is Anouchka Vlijm. Getrouwd en moeder van twee zonen. Als beroep ben ik logopedist en SI-therapeut, gespecialiseerd in het behandelen hoogsensitieve kinderen en volwassenen. In mijn praktijk werk ik graag met de natuur en onze therapiehond Joya.

De natuur en natuurlijk gezond leven is altijd een onderdeel geweest in mijn leven. Als kind gebruikte ik homeopathische of kruidenmiddelen. A. Vogel ’s Pollinosan was onmisbaar bij het verzachten van mijn hooikoorts. Tevens was ik geïnteresseerd in de onderliggende theorieën ervan. Biologie en (natuur)filosofie waren mijn favoriete vakken op school. 

Mijn onderzoekende geest en interesse in de mens in relatie tot de kosmos, natuur, planten en dieren, zijn nooit verdwenen. In mijn vrije tijd ben ik daarom ook vaak in onze kruidentuin te vinden.

Na mijn studie logopedie heb ik verschillende opleidingen en cursussen gedaan op het gebied van plantenkunde, insectenleer, kruidengeneeskunde, aromatherapie en (medische)astrologie. Het volgen van een complete natuurgeneeskundige opleiding, staat zeker nog op mijn wensenlijstje.

De kosmos en de natuur voorzien ons, in onze behoeftes, om op aarde te kunnen leven. Wij kunnen met onze vrije wil ervoor kiezen om in verbinding met de aarde en de kosmos, de energie van ware liefde te vinden, te ontvangen en door te geven.

Anouchka