Astrologie en natuurtherapie

Welkom bij NatuurlijkLiefde! Ben je op zoek naar diepere inzichten in jezelf, je levenspad en je mogelijkheden? Ontdek dit met behulp van je horoscoop. De geboortehoroscoop is een blauwdruk van de kosmische energieën op het moment van je geboorte.

Wat is een Geboortehoroscoop?

Je geboortehoroscoop is een soort kaart die de stand van de planeten en sterren weergeeft op het moment dat je geboren werd. Voor velen is het Zonneteken (je sterrenbeeld) wel bekend. Een horoscoop geeft niet alleen je Zonneteken weer, maar ook de positie van de Maan, de overige planeten en de sterrenbeelden in de huizen. Deze kosmische samenstand vertelt iets over jouw persoonlijkheid, talenten, uitdagingen en levensdoelen.

Waarom een Consult voor je Geboortehoroscoop?

Een consult voor je geboortehoroscoop geeft inzichten over bepaalde patronen in je leven. Hier zijn enkele redenen waarom het raadplegen van je geboortehoroscoop waardevol kan zijn:

  1. Zelfinzicht: Ontdek je sterke punten, valkuilen en verborgen talenten.
  2. Levensdoelen: Krijg helderheid over je levenspad en bestemming.
  3. Relaties: Begrijp jezelf beter in relaties en krijg inzicht in dynamieken met anderen.
  4. Persoonlijke Groei: herken blokkades en krijg tools om te groeien en je volledige zelf te zijn.

Hoe Werkt het Consult?

Tijdens het consult voor je geboortehoroscoop zal ik je horoscoop analyseren en interpreteren. We gaan in gesprek over de werkende energieën. Ik zal je vragen stellen om bepaalde uitwerkingen van energieën (aspecten binnen de horoscoop) inzichtelijker te krijgen, zodat je zelf kunt aangeven hoe deze energieën voor jou werken. Hierdoor ontvang je inzichten over verschillende aspecten van je leven en persoonlijkheid.

Wanneer je specifieke vragen hebt, zal ik niet alleen je geboortehoroscoop raadplegen, maar ook de standen van planeten in het verleden, heden en toekomst. Deze standen geven meer helderheid over specifieke situaties in je leven. De standen over een bepaalde periode of de cyclus van planeten, maken een doorgemaakte ontwikkeling zichtbaar. Op deze manier helpen de bewegingen van de planeten, je met het maken van keuzes en het zetten van stappen.

Hoewel astrologie een instrument is voor zelfreflectie en bewustwording, is het belangrijk te onthouden dat de uiteindelijke beslissingen altijd bij jou liggen. De keuzevrijheid die wij als mensen hebben gekregen, valt namelijk niet af te lezen in een horoscoop. Er is dus ook geen beste keuze of foute keuze, maar een weg die je gaat bewandelen.

Maak een Afspraak

Gun jezelf den tijd voor het bevorderen van zelfkennis en persoonlijke groei. Heb je een specifieke vraag? Graag help ik jou met hert vinden van antwoorden voor groei, harmonie en liefde in je leven.

Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken of voor meer informatie.